Directionally Perusing Endearment - Ole Buttermilk Sky

Bra att ta lite extrajobb

När man pluggar så är det smidigt att ha ett extra jobb vid sidan om om man har möjlighet för att på så sätt kunna dryga ut sina utgifter. Ja det är smidigt och ofta så kan man hitta något jobb som kanske inte tar allt för mycket tid, det skulle kunna vara en trappstädning eller liknade som man kan göra lite då och då och på så sätt få in lite extra pengar på det viset.
Man kan ju koll online vilka företag som jobbar med det söka på typ" trappstädning halmstad " och se vilka företag som kommer upp och sne ringa om fråga om dom skulle behöva lite extra personal. Ofta är det lättare att få jobb på det viset än att vänta till att det ska komma utan en annons att dom behöver personal.

Bra att ta initiativet 

Ja det kan vara bra att man tar initiativet så att dom också ser att man verkligen är intresserad och att man vill ha jobbet. Det brukar vara väldigt populärt, så det är ju ett tips till den som söker ett extra jobb. Jag har nästan alltid haft ett extra jobb. Hade det när jag gick på gymnasiet i alla år och även på högstadiet så hade jag extra jobb,och det har fungerat väldigt bra.
Tror det är bra att pröva på att jobba i tidig ålder så att man vet hur det är och hur det är att tjäna egna pengar. Man lär sig mycket av det, plus att det blir en hjälp för ens föräldrar att man jobbar och kan fixa sina egna pengar.
Ja det finns många fördelar med att jobba extra och det är något som jag tycker är bra att uppmuntra andra att göra om det är så att man har den möjligheten. 
Det är bra för ungdomar att pröva på.